Ако сте нови в астрологията, Хирон може да не ви е

...
Ако сте нови в астрологията, Хирон може да не ви е
Коментари Харесай

Ретроградният Хирон ни прави по-чувствителни до края на 2023: какво да очаква всяка зодия

Ако сте нови в астрологията, Хирон може да не ви е прочут. И макар че може да се изкушите да пренебрегнете това по-малко известно небесно тяло, ще си извършите неприятна услуга. Хирон може да извади на показ някои от най-дълбоките ви несигурности и сензитивност , което е една от аргументите, заради които ретроградността му ще засегне всеки зодиакален знак до самия край на 2023 година

Някога считан за метеорит, този астрономически обект публично е първият разпознат „ Кентавър “. Прекласифицирането е повече от уместно, защото Хирон в действителност е името на прочут кентавър от гръцката митология. Според митологията, той е преподавател и врач, който обучава велики воини като Язон и Ахил. Въпреки че е посочен като „ най-мъдрият и най-справедливият от всички кентаври “ в Илиада на Омир, иронията е, че Хирон не може да се излекува самичък. Той може само да показа знанията си с великите герои и да ги приготви за оцеляване в борба. След като бива ранен инцидентно от неговия възпитаник Херкулес, Херон се отхвърли от безсмъртието си в името на освобождението на Прометей.

Значението на Хирон в астрологията е директно обвързвано с въздействието му върху гръцката митология. Ако погледнете зодиакалния знак и астрологичния дом на вашето разположение в Хирон, ще откриете природата на най-дълбоките си рани – както физически, по този начин и психически. Въпреки това, хубостта на вашето разположение в Хирон е, че то също по този начин разказва равнището на вашата емпатия и това по какъв начин сте способни да лекувате другите. В края на краищата, преминавайки през мъчително прекарване, получавате директно знание за него, което улеснява помагането на другите при сходни проблеми.

Ретроградният Хирон стартира да се вихри от 23 юли и ще продължи да се намесва в живота на всяка зодия до 26 декември.

Хирон се движи през страстния и нападателен Овен от 2018 година, където ще остане, до момента в който не стартира да навлиза в Телец през 2026 година През цялото това време Хирон ни предизвиква да излекуваме идентичността си, да възвърнем гласа си и да се борим за това кои сме и какво представляваме. Освен това ще излекува нараненото ни его, показвайки ни по какъв начин да вървим към победи, без да се вманиачаваме в загубите.

Ретроградния Хирон ще ни разреши да разгледаме някои от неуспехите, които сме претърпели, с различен, по-позитивен взор. Въпреки че може да разчоплите стари рани, това може да е единствено тъй като тези рани зарастват по неверен метод. Може да се наложи да се върнете към източника на болката, с цел да разберете какво е належащо, с цел да я лекувате в основата. Дайте си време да намерите вярното лекарство, каквото и да наподобява то.

Тази назадничавост ще продължи до 26 декември, което ни дава задоволително време да обработим тези лечебни развития. Всъщност прекарването може да се почувства като прегръдката, от която сте се нуждаели. Нека не забравяме, че в астрологията глифът за Хирон е доста сходен на ключ. Човек може да мисли за това като за ключ към сърцето ви.

Ето какво може да чака всяка зодия от ретроградния Хирон през 2023 година:
 Ретроградният Хирон ни прави по-чувствителни до края на 2023: какво да чака всяка зодия  Ретроградният Хирон ни прави по-чувствителни до края на 2023: какво да чака всяка зодия  Ретроградният Хирон ни прави по-чувствителни до края на 2023: какво да чака всяка зодия  Ретроградният Хирон ни прави по-чувствителни до края на 2023: какво да чака всяка зодия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР